Til virksomheder

Mange virksomheder efterspørger studerende, men det kan ofte være svært, at finde den rette kandidat. Ved at bruge Bridger, får din virksomhed en loyal og ambitiøs partner, der hurtigt finder den rigtige studerende til dit behov. Bridger bruger sit netværk af studerende, som strækker sig over mange studieretninger, til aktivt at kommunikere projekter til de studerende. På den måde sikrer vi, at din virksomhed får netop den type studerende de søger.

Tankerne bag Bridger

Bridger blev grundlagt på baggrund af en efterspørgsel fra de studerende, om bedre muligheder for erhvervserfaring og samarbejde med virksomheder. For at komme denne efterspørgsel til livs, blev webplatformen Bridger.dk udviklet til at bygge bro mellem de studerende og virksomheder. På Bridger.dk kan virksomheder let og overskueligt formidle deres projekter til en bred skare af studerende.

Kernekompetencer

pexels-photo-29594_ny

Service

Vi bestræber os efter at levere service på højeste niveau. For at opnå dette, sætter vi din virksomhed i første række, og arbejder løsningsorienteret for at give jer den bedste oplevelse. Vi er altid let tilgængelige, og tager hellere et møde for meget end et møde for lidt.

iStock_000033432512_XXXLarge_cropped

Netværk

Fundamentet i Bridger er netværk. For at sikre den rette studerende til et studieprojekt, er det nødvendigt at have et indgående kendskab til de studerende og deres kompetencer. I Bridger har vi opnået dette, ved at udvikle et ambassadør-netværk af studerende på tværs af uddannelser på hele SDU. Ved at bruge dette netværk, kan vi aktivt formidle projekterne direkte til relevante studerende og dermed finde den optimale kandidat.

sunset-summer-golden-hour-paul-filitchkin_ny

Drive

Teamet bag Bridger består af energiske og initiativrige studerende med et stort drive. Alle er, eller har været, studerende og har derfor dybdegående kendskab til hvad du kan forvente af et samarbejde med studerende. Vi har selv oplevet udfordringen med at skabe kontakt til erhvervslivet i løbet af vores studietid, hvilket motivere os til at skabe den bedste platform. Fordi vi brænder for vores start-up er vi altid klar til at gå det ekstra mil for at levere det bedste produkt.

Bridger servicepakker

Bridger har 5 forskellige servicepakker, hvor af pakke 1-3 er gratis i perioden frem til og med juni 2017.

1. Virksomhedsprofil

Se mere

2. Projekter og studiejobs.

Se mere

3. Formulering af projekter

Se mere

4. Headhunting

Se mere

5. Administration af projekter

Se mere

For mere information kontakt os på +45 2724 6550

eller

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
Kontakt@bridger.dk
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark
CVR 38922904

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved