Re:calm

re:calm er en startup, der sidder i Videnbyen Cortex Park ved siden af SDU. Det er et enkeltmandsfirma, som arbejder på udviklingen af en opfindelse/produkt blandt andet i samarbejde med Mærsk Mc Kinny Møller Instituttet (MMMI), SDU.
re:calm er et intelligent hardware/ software produkt, som gennem åndedrætstræning styrker og optimerer evnen til fokusering. Samtidig kan værktøjet benyttes til at forebygge, og bekæmpe stress, angst og depression. Produktet er designet i et minimalistisk nordisk design, ydermere er produktet tiltænkt som et livsstilprodukt, som supplering i en stresset hverdag.

Praktik med fokus på sociale medier / branding

Er du studerende og søger en spændende og relevant virksomhedspraktik inden for medier, branding og virksomhedskommunikation, så er dette din mulighed.

Vi er et ambitiøst startup, der søger et samarbejde med en studerende der har lyst til at prøve kræfter med bl.a. sociale medier og branding af virksomheden re:calm

Formålet for os er at arbejde med vores virksomhedskommunikation samt opbygge relevant branding og foretage en segmenteringsanalyse. Herunder er det interessant at finde ud af, hvordan vi bedst skal tale til vores kernekunder. Her er opgaven ikke bare at bruge din akademiske viden, men også koble det til et praksisrelevant projekt.

Det kan enten være en del af dit semester-projekt, eller det kan bruges som studie-relevant praksiserfaring.

Produktbeskrivelse

re:calm er et håndholdt, stressreduceringsværktøj, der omsætter intentionen om selvhjælp til håndgribelig praksis. Patenterbar metode, der bygger på nyeste medicinske og psykologiske forskning.

re:calm sigter som koncept mod at sælge produktet som et forbrugerprodukt til det private marked. Hele idéen bygger på at nyskabe området for behandling af stress på forbrugerniveau. Missionen er at tilbyde et bedre produkt, der er valideret og klinisk testet, men som også kan indgå, som en smart og naturlig del af en travl hverdag som et livsstilsprodukt på linje med andre forbrugerprodukter..

Kontakt

Kom forbi Takeoff i Videnbyen, så giver jeg en kop kaffe, og vi kan snakke om ønsker og muligheder for projekt eller opgaveindhold.

Har du spørgsmål til opslaget så ring til mig på telefon: 29701974. Eller skriv til : projectbiocalm@gmail

Ansøg om projektet


Ansøgning i pdf-format

CV i pdf-format (valgfri)

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
Kontakt@bridger.dk
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark
CVR 38922904

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved