H.C. Andersen Festivals Odense

H.C. Andersen Festivals er en af Odenses allerstørste kulturbegivenheder, der løb af stablen for første gang i 2013, da en række erhvervsfolk havde en vision om at sætte Odense på landkortet gennem H.C. Andersens univers.

Festivalen finder sted i uge 34, hvor Odense centrum danner rammen om 500 eventyrlige kulturaktiviteter for alle aldersgrupper, når fortællere, kunstnere, gadeperformere, musikere og skuespillere på hver deres måde formidler H.C. Andersens verdenskendte univers indenfor rammerne af festivalens syv værdiord.

Foreningen bag H.C. Andersen Festivals startede med 26 medlemmer og tæller i dag over 40 private og offentlige medlemsvirksomheder. I dag har festivalen over 120 sponsorer og støtter bag sig, tilligemed et stort netværk og ildsjæle som er frivilligt engageret i at udbrede festivalens vision.

Har du en journalist i maven og kan lide at fortælle de gode historier?

Hvis du har lyst til at prøve teorien af i praksis og øve dig i at interviewe spændende mennesker, skrive fængende historier og se dine artikler og pressemeddelelser blive brugt i lokale og nationale medier?
– så kan en praktikstilling hos H.C. Andersen Festivals være lige noget for dig.

Du får, i samråd med marketingchefen, ansvar for at servere de rigtige budskaber til de rigtige målgrupper, via de rigtige medier. Jo mere selvstændighed og initiativ du viser, jo mere ansvar og jo flere muligheder får du. Du kommer ligeledes til at indgå i festivalens presseloge i samarbejde med KommPress – kommunikationsbureau.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

• Finde de gode historier og nyheder og vinkle dem til brug i forskellige medier overfor udvalgte målgrupper
• Lave interviews, skrive nyhedsbreve, artikler og content til hjemmeside og diverse sociale medier
• Udarbejde kommercielle tekster til salgs- og markedsføringsmaterialer
• Korrekturlæsning
• Assistere marketingchefen med ad hoc opgaver

Personlige kompetencer og karakteristika

• Gode skriveegenskaber og stærk grammatisk
• Historieopsøgende
• Åben og nysgerrig
• Kreativ og nytænkende
• Engageret og selvstændig
• Dygtig til at formidle og sætte sig i modtagerens sted
• Evne til at skrive den samme historie henvendt til forskellige målgrupper
• Tillidsvækkende og god til at tale med alle mennesker

Da vi er et lille tæt team med mange bolde i luften, er det vigtigt, at du er en teamplayer, der gerne går foran for at skabe en god stemning – også når der er travlt.

Praktikforløb

Forløb 1 (6-7 måneder)
Hvis du ønsker at følge dine opgaver til dørs og smage frugten af dit arbejde, er der mulighed for være med helt frem til september og opleve festivalen indefra. Forventet start februar 2018 under hensyn til eksaminer. Der kan i enkelte tilfælde aftales en anden praktikperiode. Praktikforløbet afsluttes primo/medio september. Praktikken vil variere mellem fuldtid og deltid afhængigt af kravene fra din uddannelse. Aften- og weekendarbejde kan forekomme ved spidsbelastninger. Ferie aftales med din kontaktperson hos festivalen.

Forløb 2 (4 måneder)
Hvis du ikke har mulighed for at være med helt frem til september, er der også mulighed for en kortere praktikperiode. Forventet start februar 2018 under hensyn til eksaminer. Der kan i enkelte tilfælde aftales en anden praktikperiode. Praktikforløbet afsluttes ultimo maj. Praktikken kan være på fuldtid eller deltid afhængigt af kravene fra din uddannelse. Aften- og weekendarbejde kan forekomme ved spidsbelastninger.

Din ansøgning skal sendes til praktik@hcafestivals.dk med ønsket stilling i emnefeltet.
For nærmere information eller spørgsmål kan festivalen træffes på 22 96 82 20.

Ansøg om projektet


Ansøgning i pdf-format

CV i pdf-format (valgfri)

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
Kontakt@bridger.dk
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark
CVR 38922904

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved