Informationer

Her kan du finde forskellige informationer om Bridger. Der er både informationer om teamet bag Bridger, hvordan man, som studerende, bruger vores services og vores ambassadørprogram.

Om Bridger

Bridgers team består lige nu af 7 medlemmer, hvoraf alle selv er studerende, eller næsten lige blevet færdig med at studere. Bridgers medlemmer udgør til sammen et dynamisk team, hvor alle har forskellige kompetencer, interesser og styrker. Hvis du vil læse mere om Bridgers medlemmer, kan du gøre det her.

Studerende

Hvis du, som studerende, læser dette, er du allerede kommet et skridt nærmere, på et projekt i en virksomhed. Bridger er en virksomhed, hvis mission er at skabe bro mellem de studerende og erhvervslivet. Vi mødes og networker med virksomhederne, for at skaffe dig, alle de informationer du skal bruge, for at etablere et samarbejde med en virksomhed.

Ambassadører

Bridger har et bredt netværk af ambassadører på forskellige studieretninger, på hele SDU. Hvis du ønsker at blive en del af Bridgers ambassadørteam, kan du læse meget mere om hvilke arbejdsopgaver og fordele, du har som Bridger ambassadør.

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
Kontakt@bridger.dk
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark
CVR 38922904

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved