Bliv ambassadør

Bridgers ambassadørprogram, er for studerende, der ønsker at blive en del af et bredt tværfagligt netværk. Ambassadører vil få nogle fordele, som at være på forkant med relevante virksomhedsprojekter, CV relevant arbejde og rabbatordninger. 

Bridgers ambassadørprogram

Time-Allocation

Opgaver

En Bridger Ambassadørs opgave er at vejlede og rådgive medstuderende i, hvilke muligheder de har i forbindelse med virksomhedssamarbejde. En ambassadør vil blive inviteret til forskellige netværksevents, hvor der er forventes deltagelse. Desuden skal en ambassadør være en aktiv del af ambassadørnetværket og være med til at fremme det.

Startup Stock Photos

Forventede kompetencer

En Bridger Ambassadør skal være bevidst om, hvilke fremtidsmuligheder der er med den givne uddannelse, og hvordan de kan udnytte disse kompetencer. Ambassadører skal vide, hvordan man færdes i professionelle sammenhænge, da networking er en stor del af jobbet. Desuden skal vedkommende kunne formulere relevant viden videre til sine medstuderende.
Mangler du kompetencer, eller er du i tvivl om du opfylder kravene, så kan de tilegnes gennem Brigder.

Startup Stock Photos

Fordele som ambassadør

Som Bridger Ambassadør har du mulighed for, at udvide dit netværk på universitetet og i erhvervslivet. Du vil blive præsenteret for en masse nye projekter og tiltag, som vil give dig indsigt i drift og struktur af en virksomhed. Du vil kunne tilegne dig færdigheder inden for networking og præsentering. Du vil blive invitereret til interne arrangementer tilegenet Bridgers ambassadører.
Du vil som ambassadør for Bridger modtage personlige fordele fra vores samarbejdspartnere og sponsorere.
Afslutningsvis vil du også kunne modtage en studierelevant reference, som kan vedlægges dit CV.

Hvis du har nogle spørgsmål til ambassadørprogrammet kan du kontake os på ambassador@bridger.dk.

Hvis du ønsker at være ambassadør, kan der indsendes en ansøgning via formularen herunder.

Ansøg


Ansøgning i pdf-format

CV i pdf-format

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
Kontakt@bridger.dk
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark
CVR 38922904

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved